27 Jun 2013

Alamakk !

Assalamualaikum Budak Kiut ♥


Harini lepas solat , terus pergi cari tempat duduk . Nurha pulak jenis suka jalan then berhenti . And masatu nurha berhenti depan koperasi . Then izati cuba ajak dia pergi tapi dia tu memang kalau dah cakap macam APTB . Izati ajak cepat cepat sebab ade org tu . kita panggil dia G ajelah -.-  Lepas tu kitaorang pegi letak beg kat tepi dewan .

Grrr masatu dahaga gila kot . jadi pergi beli ABC rm1 . masa kak tu bagi air tu , tak seda ada org tu kat situ . then suruh syamim , ambik straw ngan penutup . syamim ambik straw je kot . Pastu dia suruh G ambikkan penutup . G kata 'malaslah' pastu syamim pun cakap sambil tunjuk kat zati , 'ni,dia yg nak penutup' . Pastu zati terkejut..zati terus pandang ! then then then muka dia cam tak puas hati and macam marah gila bila tahu zati yang nak penutup tu . siyes zati tak tau pun G ada kat situ :'(

zati terus pergi kat belakang dan tarik tangan kawan zati pergi . Takut whoi duk kat situ . semua orang tengok masa syamim cakap ' ni dia yg nak ' . Huaaa malu+takut bila tengok muka dia cenggitu . Jadi,zati takda penutup nak minum air just straw je . 

lepas pergi je,Nurha ajak masuk dewan . Masa nak masuk zati duk belakang , dekat pintu tu ada kak 'N' . err kak N ni gf G :) but dia baik tau . Izati memang tak perasan jugak dia ada kat situ . And zati memang takmo masuk dalam dewan sebab ramai oranglah , panas pulak tuh . masa nak masuk tu,zati cakap ' takyah lah masuk ....' belum habis ayat zati , kak 'n' pun lalu tepi zati sebab dia pun nak masuk, masatu zati pun sambung ayat 'panasslahhh' . Then kak 'n' terus pandang zati cam marah . Maybe dia ingat zati cakap kat dia yang zati panas kalau dia ada !

Mintak-mintaklah akak tu tak salah faham :( zati taknak ada orang suka marah and benci kat zati . K lah bye