30 Sep 2013

Bye

Assalamualaikum Budak Kiut

Hey ingat tak entri yang zaty update pasal ariyn ? Alahh yang kawan baru tu ? Hehehehehehhehe
Sebenarnya kan tadi masa nak pergi lab
"eyni tunggu lah saye!"
"cepat gok siket"
"eh eyni macam ariyn je"
"ye ke dia dok mari kan harini"
"ye ar! tu syada duk situ hor"
"jom gi kat die"
"jom ar"

"wey wey bakpe eaa"
"ariyn nok pindoh skoloh"
"hahhahahaha nawok"
"orang kabo dok caye"
"ye dok ariyn"
"yup saya kena pindah sekolah kat kl or dungun tapi tak tahu masuk asrama ke tidak"
"ambik dok agi barang"
"dah ambik,ni cikgu tak marah ke lambat pergi lab?"
"awal agiiiii"
"eh eh autograph autograph"
hahahaha .... sempat lagi mintak autograph =='

so maksudnya bukak sekolah nanti ariyn dah tak sekolah sini lagi , dia kena pindah aiigoooo
why now kenapa bukan tahun depan sad life gila .
Sian eyni kekgi akdop kawan doh . Dia baru je pindah smkg ni , tapi nak pindah lain pulak .
Ingatkan boleh kawan sampai spm sama sama tapi tak boleh hm nak buat macam mana memang kena pindah kan .

Siape tak sedih hilang kawan . Baru kenal pulak tuh . Tak sampai setahun . Okay lah takpe lagi pun sekolah ni tak sesuai untuk dia sebab dia 5A . So wishing you all the best jangan lupa kami kalau ada bestfriends baru . I'll miss youuuuuu <3 .

*cries a river*