16 Dec 2016

result pt3 !!

 
21/11/2015
Assalamualaikum w.b.t , salam 1 malaysia ehemmm
saya disini tidak bertujuan untuk bersajak atau berceramah HAHAHHA ok ok straight to the point jelah .Harini aku rajin sikit buka notebook pastu jari rase rajin gak nk taip .

so kiteeeee kiteee kiteee nak update pasal result kite ah . Haa meh nak citer,malam sebelum ambik results tu maybe orng kecoh kot?maybe la...tapi aku takde perasaan macam orang bangang hahahha! sama time tgh jawab exam pt3,takde rase pape.Cuma demam tu ada lah sikit..tu pun sebab aku main debu . eh.


aku expect results aku 2 A.Target aku 5A keatas , aihh...tak rela aku nak target straight A lepas semua yang dilalui..terlalu banyak dugaan sobs sobsss . Esok tu aku bangun takde perasaan lagi . Aku rasa ni macam tak normal je .Jadi aku katalah kat diri sendiri ni ha


dkyh brgn ngat ah dapat byk A ,dhla takdok perasaan hahahaha . So gi sekolah pukul 9 lebih rasenye ..aku gi je majlis tu start. hutang aku tak berbayar lagi woi..hahaha dia suh duduk dulu sebab dah lambat katanya.


Aku duk tepi syada and then pengetua tu beleber lah sikit,pastu dia kata dia nak umum result orang yang dapat 5A keatas naik pentas.Time ni aku doa habis habisannn bro(dalam hati kahkah) dia umum yang 8A,3 orang that is afifah syakir and iman.emm aku cakap kat diri memang taklah dapat 8A sebab aku dah thu ehehe...


time die nak umum 7A lak , aku terkejut tengok geng aku(ida tajebar)bangun ,aku tak expect gila pastu cakap ah "waaa idaaaaaa" pastu time dia ambik aku dengar "Athirah Izzati Adnan" masyaAllah/...


aku rasa .......errr tak leh explain nape aku rase...rase bersalah .aku bangunlah kan ambik ceyyy ni gambar aku ats pentas 


16/12/2016
Hello everyone ! Kenapa tiba-tiba hello dekat tengah-tengah entri? sebab today is a year after this drafted entry ..duh . 

It took me a year to finish this entry cus I actually got a new desktop and Ive abandoned my old notebook. I forgot the email for this blog account and cudnt find a way to log in but finally today , I SUCCEED alhamdulillah . 
okay despite all of that ,lets finish this terbengkalai entri . 

This is a picture of me getting my pt3 result



Please excuse the awkward difference of tall between me and my headmaster haha  😜 

Masa tu mata tengah kelabu , sebab tahan nangis ..well im sHOOK what do u expect haish,turun tangga tunduk habis habisan cus malu takut air mata keluar ..duduk tepi my mum and terus nangis sepuas hati kahkahkah I cant hear anything after that since im was in like really really shocked feelings eventho 7 are not as much as 10 but I still cant believe that I got 7 since I dun really study hard compare to others .


Here is a picture of me&my classmates ft my english teacher,teacher sarah ! 
now let me share you my overall results , I wish I can just take a picture of it but my phone is charging and its going to take a lot of time to upload. So here we go ..

BM Ujian Bertulis- A
BM Lisan-A
BI Ujian Bertulis-A
BI Lisan-A
SEJARAH-A
GEOGRAFI-A
PENDIDIKAN ISLAM-A
MATHEMATICS-D
SCIENCE-C
KH (Perdagangan&keusahawanan)-C

HAHAHAH look how horrible those 3 at the bottom of the list ....but  cant believe I survived math . I didnt celebrate my results ... 


They're my classmates now , and received better results than me in mock exam lol
sometimes I wonder maybe I just got lucky ?? 
 its getting dark here ..will end my post now ..updating my blog makes me feel I want to be organized is it werid ? ok then,see you in my next post maybe I'll start my 2016 marathon ...got 2 weeks left till school starts how sucks is that okay seriously goodbye ❤️