26 Feb 2013

" I miss you "

Korang pernah tengok citer I MISS YOU tak ? Izati suka sangat citer tu . Cerita tu seidih sangat , korang patut tengok , best gila T.T

Sekarang dah episod 09 . Diorang dah besar..dalam gambar kat atas ni masa diorang kecik agi . Diorang berpisah lepas kena culik :/

Kadang - kadang nak nangis tengok citer ni , korang memang patut tengok citer ni , rugi ah kalau tak tengok . Citer ni main tiap-tiap hari isnin and selasa . 

Korang boleh tengok citer ni .. kat tv9 slot chamsarang  . Okay lah , takde idea nak update -_- 

8 Feb 2013

Segmen Menang RM 200 by Putry Mirah

Hai budak budak comels , nampak tak banner yang comels macam korang  ni kat atas ? Hehe , sebenarnya ini adalah banner untuk Segmen Menang RM 200 by Putry Mirah  .  Rugi lah kalau korang tak join sebab , dah la syarat dia senang je , then hadiah pun W to O to W ! Tak caya baca la post kat blog dia

Izzati nak cakap , better mencuba than tak langsung ~ so , ape salah nya korang mencuba join segmen ni , mana la tahu korang lucky boleh dapat hadiah ni ? haa ...rezeki kita tak tau . So , jum kita join segmen ni ramai ramai ! klik banner or just klik sini kalau nak join !

Ada pantun ..

pergi ke kebun memetik buah,
jomlah join, mana tahu ada tuah :p

teruk betul pantun tu..kan ? ahaha , last warning ! >> KLIK SINI KALAU NAK JOIN .

Akhir kata , izzati harap izzati menang and korang jangan lupa join ! ingat tu ingat ! ;D