26 Feb 2013

" I miss you "

Korang pernah tengok citer I MISS YOU tak ? Izati suka sangat citer tu . Cerita tu seidih sangat , korang patut tengok , best gila T.T

Sekarang dah episod 09 . Diorang dah besar..dalam gambar kat atas ni masa diorang kecik agi . Diorang berpisah lepas kena culik :/

Kadang - kadang nak nangis tengok citer ni , korang memang patut tengok citer ni , rugi ah kalau tak tengok . Citer ni main tiap-tiap hari isnin and selasa . 

Korang boleh tengok citer ni .. kat tv9 slot chamsarang  . Okay lah , takde idea nak update -_- 

No comments: