19 Jul 2013

Hobbies Talk ^^

Assalamualaikum Budak Kiut

Haah , finally bulan Ramadhan . Kalau bulan ramadhan wajib ada bazaar,terawih,andd plaing penting 'mercun' . Dan ayat paling pemeshh masa ramadhan is ;


  • Laparnye
  • sekarang pukul berapa
  • lambat lagi ke
  • Perut saya nyanyi lagu shine bright like a diamond xD
  • selamat hari raya 
  • im full
Haha okay , and benda yang Manusia paling suka buat masa bulan ramadhan is jengjeng jengggg

tidur lah :p

Kalau hujan hujan cenggini tidur lagi bagus ! wkwkwkwkwk .
Ini adalah salah satu dari hobi zatiy . hehe ...

okay the first thing yang izzati suka buat adalah ;


  1. Gymnastics

Buat splits ! jyeahhh ~ okay sapa tak sakit masa first time buat ann :p
Tapi kalau buat banyak kali takdak dah rasa sakit tu . Izati boleh buat side splits je takleh buat middle split. But i'll try :D


Next is HANDSTAND ! omg i love handstand . tapi ...izati punya hadstand yang biasa je...boleh tahan sekejap je...tu pun buat atas katil . cari nahas lu kalau buat atas lantai simen . gedebaboommm . muahaha .


nest is THE BRIDGE . senag je nak buat ...selalu buat . tapi yangni lagi senang dari backbend . wuyaa :p

and last untuk gymnastics adalah scorpion...izati still tak boleh buat ni sebab kaki zatiy yang sebelah kiri selalu je pergi ke depan bila try nak angkat kaki . Heee ^^

  2. Music

Haaa ! pakwe izati ada kat atas nie ;)
Petang-petang if takde kerja selalu benda ni melekat dekat telinga . Pasang volume paling kuat sampai tak ingat dunia lorhh :p

izzati punya mixr. Boleh lah...kuat gilos bunyi dia...pasang lagu exo-wolf . fuyooo . ahakss .
dan lagu fav yang izati suka pasang adalah


  • exo wolf chinese/korea ver
  • GD  one of a kind
  • Bigbang Lalala
  • that XX -GD
  • that should be me ( maddi jane cover)
  • lonely 2ne1 
Hah tu lagu fav zati . kebanyakan lagu korea lah dalam phone tuh . Eheeeee ''

 3. Online / WeChat

Haa mula mula sekali online . Izati suka online facebook sebab ramai friends yang baik-baik dalam tu ^^ . Ohh kepada readers yang tak tau lagi facebook zati ape , sila klik button yang terapung kat sebelah kiri tu :D
Kadang kadang facebook ni boring jugak . and kadang kadang ada batak =='

twitter , yang ni izati paling suka ! semua orang dalam twitter ni baik-baik . Okay :p izati lebih suka online twitter than facebook . Sebab twitter orang active 24Jam . mwehehe . Kalau sapa-sapa nak kawan ngan zati, mention je kat @__izzati .

Okay next is wechat . Wechat kinda awesome...boleh video call,live chat,walkie talkie (Y), look around,shake,momments,anddd banyak lagi . Suka guna ni . boleh jimat kredit lah kalau kawan ada internet.Dan wechat guna id , tak guna number phone macam whatsapp . Tapi whatsapp lagi simple and kemas je nak guna , sekarang whatsapp nak kena bayar . sadlife kuikui.
Ouh kalau nak wechat ngan zati,add : ixxati

Tu je yang izati nak update . Bosan duduk kat rumah ni lahaii =='


No comments: