27 Dec 2011

Ketahui ID blog sendiri

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Hai,maaf ni kene cepat-cepat,so ikut step dengan teliti k.


Ni cara macam mana nak ambik ID blog korang,ikut langkah-langkah yang kat bawah ni:-


Dashboard>Design


nampak tak yang kat bahagian link kat atas tu ada tulis " blogID=BLOG ID


*yang BLOG ID tu sebenarnya ada nombor


Contohnya


klik untuk pembesaran.


korang nampak tak yg nombor yg kite highlight tu?Tu lah ID blog korang.


Apa-apa soalan sila komen =)



No comments: